ENIKŐ:Letisztult vonalú, nőiesen karcsúsított, kerek nyakkivágású, hosszított köpeny. 3/4-es ujja sliccelt, és a kényelmesebb munkavégzés érdekében oldalt-közepén hasított, mindkét oldalon hosszított ceruza zsebbel. Elől a cipzár csípőmagasságig záródik, oldalt magasan sliccelt. Háta-közepén szabott bőséghajtás karmozgásra nyílik.

ára:6630 HUF

FANNI:V nyakkivágású, mell alatt vágott fazonú kisruha, széles, hátul köthető pánttal, oldalt cipzárral, elején csípőmagasságtól lefelé díszítő berakással, oldalt sliccelve. Előnyös viselet korosztálytól függetlenül erős mellbőséggel rendelkező hölgyek számára. 46-os méretben és afelett nem megköthetős a pánt, fixen bevarrtuk az oldalvarrásba. Ez a modellünk raktárra 140gr/m2 anyagból készül, de rendelhető 180gr/m2 változatban is.


ára: 4970 HUF

 

FRUZSI:Nőiesen karcsúsított, elöl cipzáras, enyhén ráncolt, puffos rövid ujjú kisruha, melyet a nyakrészen, az ujján, a zsebpatni felső részén és hátul-középen derék alatt szaténpánttal díszítettünk. A méretválasztásnál a mellbőség a meghatározó!

ára:4980HUF

KINGA:Elöl végig gombos, karcsúsított, térd alá érő köpeny, klasszikus gallérral, 2db. foltzsebbel. Rövid és hosszú ujjú változatban kapható. Középmagas és magas hölgyeknek ajánljuk! Ez a modellünk raktárra 180gr/m2 anyagból készül, de rendelhető 140gr/m2 változatban is


ára: 5530 HUF

 

LÍVIA:eskeny, elegáns nyakban fekvő galléros, elől áthajtott fazonú kisruha, derékmagasságban átkötő pánttal, 2 szabásvonalba rejtett csepp alakú zsebbel, vállcsúcsban nyíló tulipán ujjal. Ajánlott viselet lendületesebb munkavégzéshez, például masszőröknek, mert az ujja erőteljesebb mozgás közben észrevétlenül nyílik és zár. A kiválasztott méret akkor tökéletes, ha az eleje áthajtó pánt kezdete éppen elér az oldalvarrásig. Ez a modellünk raktárra 140gr/m2 anyagból készül, de rendelhető 180gr/m2 változatban is.

ára:4970 HUF