Rendezvények Egészségügyi Biztosítása

215/2004. (VII. 13.) Korm. rendelet
A sportrendezvényekkel és a szabadidősport eseményekkel kapcsolatos sportegészségügyi és sürgősségi feladatokról

"16. § (1) A sportrendezvényen és a szabadidősport eseményen előforduló sérülések és balesetek ellátása érdekében a szervező a sportrendezvény és a szabadidősport esemény jellegétől függően köteles biztosítani a mentésről szóló 20/1998. (VI. 3.) NM rendelet (a továbbiakban: NMr.) 2. számú melléklete szerinti:
a) gyalogőrséget, ügyeletet, illetve
b) mozgóőrséget.

(2) A szervező mozgóőrséget köteles biztosítani:
a) az autó-motor, ejtőernyős, labdarúgó első osztályú, lovas, motorcsónak, repülő sportágak sportrendezvényein;
b) olyan sportrendezvényen és szabadidősport eseményen, ahol a résztvevők száma a kétszáz főt várhatóan meghaladja, valamint azoknak a sportágaknak a sportrendezvényein és szabadidősport eseményein, melyekben fokozott a sérülésveszély"

 

 

"Megszervezzük rendezvények, sportesemények, fesztiválok, koncertek egészségügyi biztosítását mozgóőrség, gyalogőrség, orvosi ügyelet formájában a mindenkori törvényi előírásoknak megfelelően (5/2006 (II. 7.) EüM. rendelet).

Az egészségügyi biztosítást megfelelő technikai eszközökkel, kiváló szakmai háttérrel, gyakorlattal rendelkező mentőorvosok, mentőtisztek, mentőápolók és mentőgépkocsi vezetők végzik.

Az esetkocsi általános felszerelése: EKG, defibrillátor, lélegeztetés és légút-biztosítás eszközei, speciális égési kötszerek, vákuummatrac, gerinchordágy, leszívó-pumpa.

A mentőgépkocsiban minden egyéb olyan mentési eszköz, gyógyszer, kötszer és törésrögzítő, illetve az újraélesztéshez szükséges orvosi felszerelés is rendelkezésre áll, amely egyszerre akár több beteg ellátásához is elegendő."


Minden munkatársunk az Országos Mentőszolgálat munkatársa főállásban!

Áraink:

Gyalogőrség: mentőápoló + mentőtiszt + eü. felszerelés: 5000 Ft/óra


- Mentőgépkocsi vezető + mentőápoló + mentőautó: 5000 Ft/óra
- Mentőgépkocsi vezető + mentőtiszt + mentőautó: 6000 Ft/óra
- Mentőgépkocsi vezető + orvos+ mentőautó: 7000 Ft/óra
- Mentőgépkocsi vezető + mentőápoló + mentőtiszt + mentőautó: 7000 Ft/óra
- Mentőgépkocsi vezető + mentőápoló + orvos + mentőautó: 8000 Ft/óra
- Mentőgépkocsi vezető + orvos + mentőápoló + rohamkocsi: 9000 Ft/óra
- Mentőgépkocsi vezető + mentőápoló + mentőtiszt + esetkocsi: 7500 Ft/óraA szolgáltatás minimum 6 órára rendelhető meg, kivétel ez alól a gyalogőrség! Kiszállási költség kilométerenként 60 Ft. A megadott árak számlával együtt értendőek.

 

PARTNERÜNK A MENTÉSBEN A KÉSZENLÉTI MENTŐ KFT.